ΦΥΣΑ

Κάπου πρέπει να υπάρχεις, να αναπνέεις. Μπορείς να κλέβεις ακόμα και τον αέρα του διπλανού, οι Φυσαλίδες σου όμως ανεβαίνουν πάντα στον αφρό!  Έχουν μικρή διάρκεια ζωής… ίσα μέχρι να σκάσουν…

Οι Φυσαλίδες είναι ένα παιχνίδι του μυαλού, ένα παιχνίδι με τις λέξεις.Ο μικρός αυτός κόσμος θα ’θελε ίσως να είναι ο (σ)Tέλειος Κόσμος μόνο που η τελειότητα υπάρχει μόνο στη σκέψη και όχι στη φύση – Κόσμο μιας κι αυτή δεν ενδιαφέρεται για τέτοιες θεωρίες.

Το ότι υπάρχουν οι λέξεις δεν τον κάνουν υπαρκτό γιατί η περιγραφή δεν είναι το περιγραφόμενο όπως έλεγε και ο σοφός. Αν δεν υπήρχαν οι λέξεις, αυτός, πάλι θα υπήρχε. Θα υπήρχαν οι εικόνες που με τη σειρά τους δεν είναι παρά η ομοίωση. Αν δεν υπήρχαν ούτε αυτές θα ήταν αλλά και δεν θα ήταν ένα παιχνίδι που πάλι δεν θα είχε καμιά σημασία.

Έτσι βρισκόμαστε ξανά στην αρχή του παιχνιδιού… και γιατί το ορίζουμε παιχνίδι; Δεν υπάρχει καμιά διαφορά στο γέλιο και στο κλάμα αλλά προτιμώ το γέλιο γιατί κάνει το κορμί μου να αισθάνεται καλύτερα είχε πει ο μάγος…

Οι Φυσαλίδες ΔΕΝ είναι ένας ιστότοπος  για γεωγραφικές ή ταξιδιωτικές πληροφορίες και περιγραφές.  Είναι ιστορήματα με προσωπικούς θύλακες οξυγόνου. Παράλληλα με τις Φυσαλίδες υπάρχουν τα  Blog Λατ. Αμερικής και Αφρικής, από διάφορα ταξίδια, όπου εκεί βρίσκονται κάποιες σκόρπιες πληροφορίες για τα μέρη αυτά. Επίσης υπάρχει το motoblog με φωτο απο μικρές και μεγάλες μοτοσυκλετικές διαδρομές.